BRAND'S InnerShine Pati Prun
InnerShine pati Prun ideal untuk semua
Apa jua usia anda, masih tidak terlalu lambat atau terlalu awal untuk mengoptimumkan kesejahteraan tubuh badan anda. Ini adalah masa yang terbaik untuk anda lakukannya. Kepada mereka yang sentiasa prihatin terhadap kesihatan dan kecantikan, InnerShine Pati Prun akan membuat anda kagum.

Beginilah caranya.
  • Ia adalah minuman pati buah-buahan semula jadi yang sedia diminum. Khasiat pemakanan dalam bentuk cecair dapat diserap dengan cepat dan kekal di dalam badan dengan lebih baik.
  • Ia 1.5 kali lebih pekat daripada jus prun biasa, dan rasa “manisnya” adalah daripada pati buah prun yang segar tanpa tambahan gula, perisa atau bahan pengawet.
  • InnerShine Pati Prun mengandungi kelazatan dan kebaikan semula jadi pati buah prun.
  • Ia dihasilkan daripada buah prun California – di mana asalnya buah prun yang paling bermutu di dunia. Ia ditanam dan dipetik dalam persekitaran yang bersih.

Tampak berseri dengan penuh keyakinan hari ini!
Mulakan pengambilan InnerShine Pati Prun terutamanya di waktu malam dan rasakan perbezaannya serta-merta. Dapatkan satu pek InnerShine dengan segera dan anda akan menuju ke arah kulit wajah yang berseri-seri, tampak lebih yakin dan sihat.
Untuk melengkapkan hari anda, minumlah InnerShine Pati Prun sebagai amalan kecantikan anda.